Istoric și recomandări

Utlizat de sportivi, echipe
corporații și celebrități

Numeroase echipe, atleți de elită, celebrități sau corporații din întreaga lume folosesc Power Plate pentru a se antrena, pentru a-și mări performanțele, pentru a se menține în formă sau pentru a se recupera după accidentări. Printre utilizatorii Power Plate, putem remarca:

Sportivi
Serena Williams, Rafael Nadal, Chemmy Alcott, Shaquille O’Neal, Colin Jackson, David James, Ben Gordon, Liam Tancock, Lee Westwood, Heather Foundling Hawker, Nick Dougherty, Boris Becker.
Centre de Elita
NASA, Athlete’s Performance, Adidas Nations Basketball, Universitatea de Sport din Beijing, Asociatia Olimpica Britanica, Federatia Sportiva Chineza, Institutul de Sport Englez, Centrul Olimpic de Antrenament al SUA.
Echipe naționale
Echipa de Fotbal a Japoniei, Echipa de Baschet a Chinei, Echipa de Baschet a Angliei, Echipa de Bob a Germaniei, Echipa de Baschet a Marii Britanii, Echipa de Baschet a Greciei, Echipa de Fotbal a Germaniei, Echipa de Volei Feminin din Korea, Echipa de Fotbal a Mexicului, Echipa de Fotbal a Turciei, Echipa de Fotbal a SUA, Echipa de Badminton din China, Echipa de Volei din China, Echipa de Gimnastica a Chinei, Echipa de Rugby din Africa de Sud.
Cluburi de fotbal
Chelsea Football Club, Glasgow Rangers, Manchester United, Arsenal, Club Pachuca (Mexic), Kawasaki Frontale (Japonia), Paris Saint Germain, CFR Cluj etc.
Echipe de baschet (NBA)
Chicago Bulls, Cleveland Cavaliers, Dallas Mavericks, Denver Nuggets, Indiana Pacers, Memphis Grizzlies, San Antonio Spurs, LA Lakers, Toronto Raptors.
Celebrități
Elle MacPherson, Courteney Cox, Sting, Natalie Imbruglia, Claudia Schiffer, Clint Eastwood, Stevie Nicks, Madonna, Morgan Freeman, Rachel Weisz, Kylie Minogue, Rosario Dawson, Cindy Crawford etc.
Corporații
Google, Intel, Red Bull.

Peste 40 de ani
de cercetare și inovație

Power Plate este rezultatul a decenii de cercetări științifice în cadrul tehnologiei vibraționale, realizate de cele mai strălucite minți din industria de fitness și aerospațială. Conceptul de Tehnologie Avansată a Vibrațiilor, ce stă la baza echipamentelor Power Plate a fost utilizat pentru prima dată de cosmonauții din Programul Spațial Sovietic, începând cu anul 1960, pentru a contracara scăderea densității osoase și a degradării mușchilor din cauza gravității zero la care erau supuși în timpul misiunilor spațiale.

In 1999, antrenorul olimpic olandez Guus van der Meer, a adaptat și îmbunătățit această tehnlogie pentru atleții de elită.